Vízumkérelem-átvevő Központ Csungkingban

A schengeni vízumkérelmezők számára magasabb színvonalú szolgáltatás és jobb ügyfélszolgálati környezet biztosítása érdekében, Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma a CITS Overseas Travel Co. Ltd-t bízta meg, hogy Magyar Vízumkérelem-átvevő Központot működtessen Csungkingban.

FONTOS!

A Vízumkérelem-átvevő Központban azon kérelmek nyújthatóak be, amelyek esetében Magyarország a fő utazási cél, azaz a vízumképviseleti megállapodások keretében elbírálandó vízumkérelmeket a főkonzulátuson kell benyújtani. Látogató célú vízumkérelmeket továbbra is közvetlenül a főkonzulátuson kell benyújtani.

A kérelmezők előzetes időpont-foglalás nélkül adhatják be kérelmeiket a Yuzhong ker., Minzulu 123. szám alatti Vízumkérelem-átvevő Központban. A Vízumkérelem-átvevő Központ hétfőtől péntekig 09:00 és 18:00 óra között tart nyitva. Telefonszám: (023) - 6373 - 0222, honlap: http://www.huvac.com/. Kérelmi eljárással kapcsolatos megkeresések a info@huvac.com e-mail címre is küldhetők.

A főkonzulátus minden jogot fenntart a kérelmek ügyében hozott döntések, a kérelmezők személyes interjúra történő behívása, további támogató dokumentumok igénylése tekintetében. A CITS semmilyen befolyással nem rendelkezik bármely kérelmi ügyben hozandó döntésre.

A kérelmek Vízumkérelem-átvevő Központban történő benyújtása nem kötelező. A kérelmezők a Főkonzulátuson is benyújthatják vízumkérelmeiket.