A Western Union világszerte működő nemzetközi készpénz-átutalási rendszere, több mint 300 000 kirendeltségből álló hálózata révén teszi lehetővé, hogy gyorsan és biztonságosan juttassanak el pénzt külföldön tartózkodó, esetleg bajbajutott barátainak, rokonaiknak.

Egy speciális átutalási módszernek köszönhetően a Western Union segítségével akár percek alatt pénzhez juthat az otthonától, hazájától távol bajba került, esetleg okmányaitól megfosztott, azokat elvesztő állampolgár is.

Magyarországon a Western Union vezető szolgáltatója az Intercash Zrt. Szerződött partnerei – többek között az OTP Bank, az IBUSZ Utazásai Irodák, az Exclusive Change és Interchange valutapénztárai, illetve a kijelölt takarékszövetkezetek – révén hazánkban közel 600 kirendeltségben érhető el szolgáltatásuk.

A Western Union rendszerének részletes leírása, igénybevételének feltételei, a kirendeltségek listája több nyelven elérhető a www.intercash.hu, valamint a www.westernunion.com honlapokon.

Telefonos ügyfélszolgálatuk hétköznapokon helyi idő szerint 8:00 és 20:00, hétvégén 9:00 és 17:00 között áll az érdeklődők rendelkezésére az alábbi telefonszámokon:

  • 00-36-1-235-8484
  • 06-80-463-676 (belföldi vezetékes hálózatból ingyenes hívható zöld szám)